SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 55

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 55
JANJI DITEPATI

AIDIL FITRI 2012

AIDIL FITRI 2012
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI

26 June 2011

Muhyiddin akan rasmi Pameran Antarabangsa Bio di Washington

Posted by DETGUAQ at 11:48 PM

Muhyiddin akan rasmi Pameran Antarabangsa Bio di Washington

26/06/2011 1:46pm

WASHINGTON 26 Jun — Tan Sri Muhyiddin Yassin diberi penghormatan merasmikan pameran Konvensyen Antarabangsa Bio 2011, perhimpunan terbesar sedunia mengenai bioteknologi di sini minggu depan.
Pameran tersebut akan berlangsung pada Selasa di Pusat Konvensyen Walter E Washington sempena lawatan kerja empat hari Timbalan Perdana Menteri ke ibu negara Amerika Syarikat ini bermula Ahad.
Muhyiddin yang dijangka tiba di sini Ahad akan menyampaikan ucapan pembukaan dan melakukan acara memotong reben pada pameran tersebut.
Duta Malaysia ke Amerika Syarikat, Datuk Seri Dr. Jamaluddin Jarjis berkata, ia merupakan penghormatan kepada Malaysia kerana Muhyiddin diberi penghormatan untuk merasmikan pameran berkenaan bersama orang kenamaan lain.
"Ini satu keistimewaan kerana ini bukan kali pertama kita menyertai (persidangan) BIO ini. Apabila kita dijemput untuk merasmikan pameran ini bersama tokoh-tokoh lain, ini adalah pengiktirafan dunia dan juga Amerika Syarikat bahawa Malaysia serius menceburi bidang bioteknologi ini,” katanya. - Bernama

0 comments on "Muhyiddin akan rasmi Pameran Antarabangsa Bio di Washington"

Post a Comment

Followers

 

YB DATUK MOHD TAJUDIN ABDULLAH Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez